Lievelde - Megapret

​Megapret is de leukste speeltuin van Gelderland. Het speelparadijs is de plek waar kinderen de hele dag kunnen vertoeven. Van een binnenspeeltuin tot een buitenspeeltuin, van midgetgolf tot een waterspeeltuin: alles is mogelijk bij Megapret.

Het enorme oppervlak van het park maakt het het ideale speelparadijs voor uw kinderen. Maak er een familie-uitje van, plan het kinderpartijtje van uw zoon of dochter in of neem de kinderen van uw basisschool mee op een schoolreisje naar ons kinderpretpark.

DE SPEELTUIN VOOR HET HELE GEZIN
Het hele gezin kan terecht bij Megapret – perfect als u de hele dag met het gezin op pad wilt. Voor zowel jong als oud is er genoeg te beleven in het familiepark. Neemt u lekker plaats aan de bar of ga lekker in de zon liggen op de weide terwijl uw kinderen de dag van hun leven hebben. Na een hele dag spelen hebben de kinderen natuurlijk trek gekregen. Door ons uitgebreide menu is er voor ieder wat wils. Drink uw welverdiende biertje, terwijl de kids aan hun zoveelste kan ranja beginnen en hun patatje naar binnen werken.
Al met al: Megapret is de speeltuin voor het hele gezin.

PLAATS Lievelde (Gelderland)
LOCATIE De Stegge 23
WEBSITE https://www.megapret.nl/
OPENING Megapret is dagelijks geopend van 09:30 tot 17:30 uur. Buiten de vakanties (regio midden) op maandag gesloten (behalve 2epaasdag en 2e pinksterdag en 2e kerstdag wel geopend). Op 25 december, 1 januari en carnavalsmaandag gesloten. Waterpret wordt geopend bij een buitentemperatuur van minimaal 23°C.

LOCATIE

CLASSY RADIO

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy, soul, ibiza, smooth hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws, uittips, lifestylenieuws. Ga snel naar WWW.CLASSY.NL

Maak kans op 2 tickets voor dit attractiepark!

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1: Vul onderstaand formulier zo vollledig mogelijk in en druk op versturen.
2: U ontvangt direct een e-mail (kijk eventueel in uw SPAM map)
3: U dient de e-mail te bevestigen door op bevestiingsknop in de e-mail te klikken. (hierdoor weten zeker weten dat het door u ingevoerde e-mail geldig is en kunnen we u altijd bereiken)
4: LET OP! Uw deelname is alleen geldig na bevestiging van de e-mail.
  (Uw e-mail wordt alleen gebruikt om u een persoonlijk bericht te sturen indien u heeft gewonnen en u ontvangt voortaan onze nieuwsbrief, maximaal 1 keer per week, en kan afgezegd worden in de footer)